Endringer i LIM – Sarah Gaulin ny Daglig leder

Vi er veldig heldige som har fått Sarah Gaulin til LIM. Hun er i full gang med nye aktiviteter, og med å følge opp og videreutvikle det arbeidet som Dana og vi andre har startet.

Med sin bakgrunn i AP og LO tilfører Sarah LIM ny kunnskap, nye nettverk og innsikt. 

Dana har gjort en imponerende innsats i å synliggjøre LIM og LIMs saker i offentligheten, og har vært en pådriver for å sette viktige tema på dagsorden, deriblant initiativtaker til Ytringsfrihetskonferansen i 2019 med et imponerende panel, som Flemming Rose, Anine Kierulf, Zineb El Rhazoui, Imam of Peace – Mohammad Tawhidi. Dana har utvidet LIMs nettverk både i Norge og i utlandet, og sammen med Zineb El Rhazoui fra Charlie Hebdo, kom hun på forsiden av Le Figaro med andre svært modige kvinner. Nå skal Sarah Gaulin sette sitt preg på det viktige arbeidet som LIM gjør fremover, sammen med et aktivt styre.

Dana Manouchehri og Sarah Gaulin.

Dana Manouchehri og Sarah Gaulin.

LIM er den organisasjonen i Norge som har et tverrpolitisk styre med variert bakgrunn, både politisk, etnisk og livssyn. LIM representerer derfor på mange måter det samfunnet vi ønsker; der vi samles om felles verdier, og lar religion og livssyn være en privatsak. Derfor arbeider vi på arenaer som kan styrke tilliten i samfunnet og fremme felles verdier.

Her kan dere lese dagens intervju med Sarah i Subjekt.

Hør også Sarah Gaulin i Civitas siste podcast.

Guest User