The Human Aspect: Dana Manouchehri - Sosial kontroll

The Human Aspect:

Dana Manouchehri- Sosial kontroll

Vi er svært stolte over vår generalsekretær, Dana Æ. Manouchehri som løfter kampen mot sosial kontroll og undertrykkelse. Enda stoltere av å høre hennes historie gjennom The Human Aspect sin videoserie “The Life Experience Library”

"challenge, never just accept injustice.." Dana Manouchehri

En stor takk til organisasjonen The Human Aspect for å muliggjøre for andre til å dele sine historier. Gjennom å dele historier kan andre høre om den sosiale kontrollen hun kjempet og hvordan hun overkom ensomhet etter å bryte ut og veien frem til å ta vare på seg selv som en selvstendig kvinne.

Idag jobber Dana hver dag med å vise vei til andre som bekjemper samme negativ sosial kontroll og vi er veldig stolte over at vi samtidig i samarbeid med organisasjonen Født Fri deler denne visjonen.

Dana Manouchehri