Hvil i fred kjære Walid

walid.jpg

Etter Walids eget ønske, ble det skrevet i hans dødsannonse "like kjært som blomster er en gave til LIM". Noen har lurt på hvorfor akkurat LIM og det ikke mange vet var at Walid var LiMs far, LiMs orakel og LiMs grunnmur. Han var med å starte LiM og fra 2015-2016 var han leder av LIM. Ettersom han var engasjert i flere organisasjoner og tiden ble knapp, ønsket han å bidra gjennom å være fast medlem av styre. Selv fra sykesengen fungerte han som sparringspartner og rådgiver for LIM. Walid sine råd, tanker og meninger var alltid noe man tok seg tid til da man aldri kunne få så gjennomtenkte, nyanserte og reflekterte råd som de Walid gav. Det er ikke bare en stor tenker som er borte, men det er mannen bak tankene om LIM som er borte.

Hele LIM er i  dyp sorg over vårt tap av Walid, men er uendelig takknemlig for bidraget som han og hans venner etterlater oss gjennom gaver.

Kontonummer: 1503. 15. 57418

 

Dana Manouchehri